Welkom

Restaurant Bij Ons

Wij heten u van harte welkom in ons gezellige, gastvrije restaurant aan de Boomstraat 67 in Bornem. Hier bereiden en serveren we de heerlijkste verse gerechten, zoals carpaccio, kapsalon, pizza, risotto, pasta en diverse vegetarische en vegan gerechten. We hebben voor elk wat wils.

Introductie

Bekijk onze video

Onze kwaliteit

Schotel kebap

Kebab is gebakken kalfs-, lams-, of kippenvlees. Döner-kebab (döner betekent draait in het Turks) is in Nederland de meest bekende kebabsoort: verschillende laagjes vlees worden op een grote pin geperst en rondgedraaid, waarbij het vlees aan één kant gegrild wordt. Het vlees wordt er vervolgens afgesneden, waardoor er kleine plakjes gegrild vlees ontstaan.

lapierto-over ons

Our Quaity

Kapsalon

Een kapsalon is een gerecht bestaande uit friet bedekt met shoarma, afgetopt met kaas, even onder de grill gezet, zodat de kaas smelt, met bovenop salade. In plaats van shoarma, wordt de kapsalon ook wel klaargemaakt met kebab, döner, gyros, kip of falafel. Vaak wordt de kapsalon geserveerd met knoflooksaus en sambal

Kwaliteit voorop

De klant is bij ons koning. Wij zorgen ervoor dat u als klant met een goed gevoel binnenstapt en met een nog beter gevoel weer vertrekt. Of u nu met uw gezin in onze grillroom komt eten of even snel een maaltijd komt afhalen, we verwelkomen u graag.
“Bij ons staat kwaliteit voorop! Goed eten tegen betaalbare prijzen.”

Wij garanderen

30 minuten bezorging!

Zit jij op de bank, en heb je NU zin in een lekkere Schotel kebap?
Dan wil je natuurlijk dat deze ook snel wordt bezorgd op lapierto.be